Η εταιρεία μας

Γνωρίστε την BARTEC ABEE

Η εταιρία Bartec από το 1982 έως και σήμερα αποτελεί μια δυναμική παρουσία στον χώρο της ηλιακής ενέργειας στην ελληνική αγορά, προσφέροντας ολοκληρωμένες προτάσεις με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, αισθητικής, ποιότητας και λειτουργικότητας που απευθύνονται σε σύγχρονες κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, καλύπτοντας πλήρως τον τομέα του μπάνιου, της κουζίνας και γενικότερα την οποιαδήποτε ανάγκη για ζεστό νερό παρέχοντας απόλυτη οικονομία.

Δραστηριότητα

Η δραστηριότητα της εταιρίας περιλαμβάνει την παραγωγή και εμπορία:

Solar Water Heater
  • Ηλιακών Θερμοσιφώνων για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης από καθαρά ανανεώσιμες πηγές ενέργειας συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην εξοικονόμηση ενεργειακών πόρων όσο και στη μείωση των ατμοσφαιρικών ρύπων.
Solar Panel
  • Ηλιακών συλλεκτών υψηλής απόδοσης χρησιμοποιώντας επιλεγμένα και ανακυκλώσιμα υλικά
    στο σύνολο τους σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές
Electric Heaters
  • Ηλεκτρικών Θερμοσιφώνων καλύπτοντας ανάγκες για την παροχή ζεστού νερού χρήσης
    σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές ενεργειακής πιστοποίησης.
Boiler
  • Μπόϊλερ Διπλής Ενεργείας , Μπόϊλερ Λεβητοστασίου και Δοχείων Αδρανείας για την αποθήκευση ζεστού νερού παραγόμενο από ανανεώσιμες ηλιακές πηγές σε συνδυασμό με τα συστήματα θέρμανσης.

Γραμμή παραγωγής

Bartec

Κατεβάστε το Τεχνικό Εγχειρίδιο

2023

Πορεία

Η εταιρία Bartec ιδρύθηκε το 1982 σαν ομόρρυθμος εταιρία με αντικείμενο την παραγωγή Ηλιακών θερμοσιφώνων και Ηλιακών συλλεκτών. Το 2007 η Bartec αναδιοργανώθηκε συνεχίζοντας τις δραστηριότητες της σε Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης .

Το 2012 μετασχηματίστηκε σε ΑΒΕΕ ( Ανώνυμη Βιομηχανική Εμπορική Εταιρία) με έδρα στο 12ο ΧΛΜ Θεσσαλονίκης – Εδέσσης (Π.Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Βέροιας) ) όπου σε εγκαταστάσεις έκτασης 2.000 m 2  στεγάζονται αποθηκευτικοί και παραγωγικοί χώροι και στην ΒΙ.ΠΕ. Θεσσαλονίκης σε εγκαταστάσεις 1000 m 2 αποθηκευτικοί χώροι.

Ο κύριος σκοπός του μετασχηματισμού της είναι η αλλαγή της ταυτότητας της από παραγωγική σε μεταποιητική , παραγωγική και εμπορική, με πρωτεύοντα στόχο την αύξηση του μεριδίου της στην αγορά, προσφέροντας ολοκληρωμένες προτάσεις με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, αισθητικής, ποιότητας και λειτουργικότητας που απευθύνονται σε σύγχρονες κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, καλύπτοντας πλήρως την οποιαδήποτε ανάγκη για ζεστό νερό χρήσης παρέχοντας απόλυτη οικονομία.

100% ανακυκλώσιμα υλικά

Φροντίζουμε για ένα καθαρότερο περιβάλλον

Γιατί Bartec

Τα σύγχρονα μηχανήματα παραγωγής τελευταίας γενιάς (Ultrasonic , Laser Συγκόλλησης) , ο σχεδιασμός κάθε προϊόντος σύμφωνα με τα πρότυπα CE ,oι σύγχρονες μέθοδοι παραγωγής σύμφωνα με τo ISO 9001:2015 , η παρακολούθηση όλων των σταδίων παραγωγής μέσα από ERP για την ταυτοποίηση κάθε προϊόντος , η σήμανση του και ο ποιοτικός έλεγχος συμβάλουν στην παραγωγή προϊόντων που πληρούν υψηλές προδιαγραφές ,μεγάλη αντοχή στο χρόνο για την ικανοποίηση του συνόλου των πελατών μας.

Οι πρώτες ύλες και όλα τα αναλώσιμα αγοράζονται από εταιρίες που διαθέτουν πιστοποίηση CE όπως η Χαλκόρ , Σίδμα, Ελβιάλ και Almeco Γερμανίας.

Η εταιρία Bartec προσπαθεί να χρησιμοποιεί στα προϊόντα της 100% ανακυκλώσιμα υλικά και σε συνδυασμό με την ηλιακή ενέργεια για την παροχή ζεστού νερού χρήσης να συμβάλει σε ένα καθαρότερο περιβάλλον. Συγχρόνως ενημερώνετε για νέα υλικά απορρόφησης ηλιακής ενέργειας νέα μηχανήματα αυτοματοποιημένης παραγωγής για να τα εντάξει στην παραγωγική της γραμμή για την δημιουργία νέων προϊόντων που σκοπό θα έχουν την βελτιστοποίηση της απόδοσης και της οικονομίας.

Η κατάκτηση μιας από τις πλέον ηγετικές θέσεις στον κλάδο της ενέργειας στην ελληνική αγορά, επήλθε λόγω της συνέπειας της εταιρίας στην εγγύηση, την τεχνική υποστήριξη χάρη στην άρτια τεχνογνωσία των ανθρώπων της, αλλά και στην άψογη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών.