Πιστοποιητικά

Αναλυτικά οι πιστοποιήσεις μας

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ-BARTEC-GR-ISO-9001

ELOT EN ISO  9001:2015

Η εταιρία Bartec ABEE αποσκοπεί στην μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των απαιτήσεων των πελατών ,   χρησιμοποιώντας το πρότυπο ISO 2001:2015  σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων της από τον σχεδιασμό την παραγωγή την βελτιστοποίηση και την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών έως και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Πιστοποιητικό Εναρμόνισης ECO DESIGN

Σύμφωνα με την οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης  2009/125/EC για το πλαίσιο των απαιτήσεων οικολογικού σχεδιασμού για ενεργειακά προϊόντα, η εταιρία Bartec ABEE  εναρμονίζεται πλήρως  προσπαθώντας να συμβάλλει ουσιαστικά στην βελτίωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου των προϊόντων της .

Ο οικολογικός σχεδιασμός  και η βελτιστοποίηση της περιβαλλοντικής  απόδοσης των προϊόντων  της εταιρίας για την εξοικονόμηση ενέργειας και την πρόληψη της ρύπανσης είναι πρωταρχικός παράγοντας διασφαλίζοντας ενεργειακά προϊόντα που συμβάλλουν στην μείωση της ετήσιας κατανάλωσης ενέργειας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ-ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗΣ-ECO-DESIGN-ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ-ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ-ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗΣ-ECO-DESIGN-ΗΛΙΑΚΟΙ-ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ-ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗΣ-ECO-DESIGN-ΜΠΟΙΛΕΡ-ΔΕ

Solar Keymark

Tο Solar Keymark είναι το σήμα ποιότητας για ηλιακούς συλλέκτες και ηλιακά συστήματα θέρμανσης. Δημιουργήθηκε για να πιστοποιεί προϊόντα υψηλής ποιότητας και συμμόρφωσης με τα σχετικά ευρωπαικά πρότυπα και πληροί πρόσθετες απαιτήσεις . Ο σκοπός του είναι να μειώσει τους εμπορικούς φραγμούς διακίνησης και να προωθήσει τη χρήση θερμικών ηλιακών προϊόντων υψηλής ποιότητας στην ευρωπαϊκή αγορά αλλά και ευρύτερα.

Το Solar Keymark αναπτύχθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Βιομηχανιών Θερμικών Ηλιακών Προϊόντων (ESTIF) και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τυποποίησης (CEN) σε στενή συνεργασία με κορυφαία ευρωπαϊκά εργαστήρια και την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Το Solar Keymark πιστοποιεί:

  • Ηλιακούς συλλέκτες κατά το EN 12975-1 & EN ISO 9806
  • Θερμικά συστήματα κατά το EN 12976-1 & EN 12976-2

Ποια είναι τα οφέλη του Solar Keymark για τους καταναλωτές

  • Προϊόντα υψηλής ποιότητας
  • Εγγυάται ότι το προϊόν που πωλείται είναι πανομοιότυπο με το ελεγμένο προϊόν
  • Επιβεβαίωση ότι τα προϊόντα έχουν ελεγχθεί ΠΛΗΡΩΣ σύμφωνα με τα σχετικά πρότυπα
Solar-Keymark-Μετρήσεις-1
Solar-Keymark-Μετρήσεις-1

Δήλωση συμμόρφωσης CE.

Η σήμανση CE δείχνει ότι ένα προϊόν έχει ελεγχθεί από τον κατασκευαστή και θεωρείται ότι πληροί τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ως προς την ασφάλεια και την προστασία της υγείας και του περιβάλλοντος. Είναι υποχρεωτική για τα προϊόντα που κατασκευάζονται οπουδήποτε στον κόσμο και στη συνέχεια διατίθενται στην αγορά της ΕΕ.

ΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ-ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ-ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ-2022
ΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ-ΗΛΙΑΚΟΙ-ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ-&-ΜΠΟΙΛΕΡ-ΤΡΙΠΛΗΣ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ-2022
ΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ-2022-ΜΠΟΙΛΕΡ-ΔΕ

Η επιχείρηση BARTEC ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΒΕΕ, δ.τ. BARTEC ΑΒΕΕ με Α.Φ.Μ. 999534606 έχει
εγγραφεί στα μητρώα μελών του GS1 ASSOCIATION-GREECE ως ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
με αριθμό μητρώου 7959 και ημερομηνία 26/7/2023.